VI STRÄVAR EFTER HÅLLBAR SKÖNHET

A woman standing in a field of yellow flowers at sunset smelling and embracing the natural beauty of a flower

Det är helt naturligt att bry sig om miljön. Schampo- och pumpflaskorna är tillverkade av minst 97 procent återvunnen plast* och våra tuber är tillverkade av förnybart och växtbaserat material. 


Förutom att vi erbjuder naturlig och ekologisk hudvård vill vi bevara och förmedla vår filosofi om hållbar kosmetik med unik blandning av ekologiska ingredienser. Det innebär att våra produkter är ansvarsfulla, äkta och enkla – från odlingen av ingredienser tills de hamnar på din badrumshylla. Produkter som värnar om både din och naturens skönhet.


Vi räknar med att våra kunder använder precis rätt mängd av våra produkter – utan att snåla men inte heller överdriva. Dessutom uppmuntrar vi dig till att återvinna våra förpackningar. Vi har utvecklat sockerrörsbaserade plasttuber och pumpflaskor som är tillverkade av 97 procent* återvunnen plast och 100 procent återvinningsbara PET-flaskor. *Förutom lock och Delicatezza-kollektionen.

Slutligen anser vi att kosmetika bör respektera tidens gång: tiden det tar för växter att växa, traditioner och att föra vidare kunskap, och den tid vi tar för att ta hand om oss själva och andra. I ett nötskal: vår vision av hållbar skönhet en framtid som har sina rötter i gamla traditioner.BLI INSPIRERAD AV VÅR VÄRLD