CIAO!

SOSTENIBILITÀ

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria är

ekologiskt certifierat – men inte bara det...

VEGANSK FORMULA

Alla våra sammansättningar är veganska, vilket innebär:

  • Inga animaliska ingredienser som mjölk eller honung.
  • Inga ingredienser baserade på animaliska råmaterial som kräftdjursskal (kitin), keratin, silke eller fett från nötkött.                                                                   

Dessutom: Vi testar inte våra NAE-produkter på djur. Djurförsök för kosmetiska produkter och kosmetikaingredienser är förbjudna i EU.

VÄXTBASERADE PLASTTUBER

Alla tuber är tillverkade av grön och växtbaserad plast. Förnybara (på ett år), helt återvinningsbara, minskat koldioxidavtryck och hållbart framställda.

100 % ÅTERVUNNA PET-FLASKOR


Våra färgade flaskor med flytande tvål är tillverkade av 100 % återvunna PET-flaskor och är helt återvinningsbara. 

MANIFEST

Våra ekologiskt certifierade produkter hyllar och uttryker Italiens lyxiga natur och skönhetsuttryck.
Alla våra produkter är COSMOS Organic certifierade av Ecocert Greenlife enligt COSMOS Standard: - minst 95% av ingredienserna är av naturligt ursprung, - minst 20% av den totala produkten odlas ekologiskt (10% för produkter som sköljs av).
Våra produkter är passionerat utvecklade med inspiration från den italienska örtläkekonstens kunskaper, utvecklade med en unik blandning av ekoligiska ingredienser som hyllar den lyxiga italienska naturen.
Alla våra produkter har vegansk formula, vilket betyder: - ingen inblandning av djur i tillverkningen av produkten, biprodukt eller derivat - N.A.E.-produkterna är inte testade på djur.

BLI INSPIRERAD AV VÅR VÄRLD