CIAO!

Learn more about us

Våra kroppsvårsserier är baserade på naturens skönhetshemligheter och italiensk örtläkekonst för att skapa en unik sensionell doftupplevelse.

italienska produkter online

Antica Erboristeria är välkänt i Italien sedan flera decennier och alltid kombinerat naturliga ingredienser med effektiva verksamma ämnen för att erbjuda pålitliga produkter av hög kvalitet för hela familjen.

Tack vare sin kompetens och forskning, har Antica Erboristeria alltid kunnat skapa egna, skräddarsydda sammansättningar för varje enskilt behov, med noggrant urvalda örter och naturliga ingredienser utifrån deras respektive egenskaper.

italienska produkter

Tankar om Italien — underbara dofter, häpnadsväckande landskap och sin levnadskonst — är alltid kopplade till en mycket speciell livsstil. "La Bella Vita" – en livsstil där du gör endast det som är det bästa för dig. Italiens natur är full av skatter och under århundradena har skönhetshemligheter förts vidare från generation till generation.

N.A.E. Naturale Antica Erboristeria avslöjar dessa italienska skönhetshemligheter.

Våra vårdande produkter hyllar den långa italienska traditionen av örtbaserade naturläkemedel, och de framställs med unika sammansättningar av ekologiska ingredienser varav minst 97% är av naturligt ursprung. Alla våra ansikts- och kroppsvårdsprodukter är veganska och certifierat ekologiska. 

ORGANIC.

The Italian way.

MANIFEST

Skönhet
Våra ekologiskt certifierade produkter hyllar och uttryker Italiens lyxiga natur och skönhetsuttryck.
Ekologisk
Alla våra produkter är COSMOS Organic certifierade av Ecocert Greenlife enligt COSMOS Standard: - minst 95% av ingredienserna är av naturligt ursprung, - minst 20% av den totala produkten odlas ekologiskt (10% för produkter som sköljs av).
Italienska
Våra produkter är passionerat utvecklade med inspiration från den italienska örtläkekonstens kunskaper, utvecklade med en unik blandning av ekoligiska ingredienser som hyllar den lyxiga italienska naturen.
Vegansk
Alla våra produkter har vegansk formula, vilket betyder: - ingen inblandning av djur i tillverkningen av produkten, biprodukt eller derivat - N.A.E.-produkterna är inte testade på djur.

FORMULAS UTAN HEMLIGHETER

Alla våra kroppsvårdsprodukter är COSMOS ORGANIC certifierade av Ecocert Greenlife enligt COSMOS Standard. Våra produkter är veganska och innehåller minst 97% ingredienser av naturligt ursprung.

Läs mer om våra certifieringar

hudvård med naturliga ingredienser

BLI INSPIRERAD AV VÅR VÄRLD