KROPPSVÅRD

The Italian way.

Våra kroppsvårsserier är baserade på naturens skönhetshemligheter och italiensk örtläkekonst för att skapa en unik sensorisk doftupplevelse. Alla produker är utvecklade med en unik blandning av ekologiska ingredienser med minst 97% av naturligt ursprung.

UPPFRISKANDE

Freschezza är en uppfriskande kroppsvårdsserie som för tankarna till en promenad i en av Italiens lyxiga örtträdgårdar där du kan känna dessa uppfriskande dofter. En subtil blandning av ekologiska timjanblad och rosmarinextrakt.

FUKTGIVANDE

Idratazione är en fuktgivande kroppsvårdsserie som ger en känsla av en avkopplande paus under ett fikonträd i den italienska solen. Fördjupa dig i denna skur av dofter, lika söta som sensuella. Tillverkad med ekologiska fikon och hibiskusextrakt.

LUGNANDE

Delicatezza är en lugnande kroppsvårdsserie som tar hand om hudens specifika behov samtidigt som den försiktigt tar hand om känslig hud. Förenar milt ekologiskt apelsinblomme- och aloe veraextrakt.

UPPTÄCK VÅRA SKÖNHETSHEMLIGHETER

Alla våra produkter innehåller en unik blandning av ekologiska ingredienser som hyllar traditionella italienska skönhetsrecept.

MANIFESTO

Våra ekologiskt certifierade produkter hyllar och uttryker Italiens lyxiga natur och skönhetsuttryck.
Alla våra produkter är COSMOS Organic certifierade av Ecocert Greenlife enligt COSMOS Standard: - minst 95% av ingredienserna är av naturligt ursprung, - minst 20% av den totala produkten odlas ekologiskt (10% för produkter som sköljs av).
Våra produkter är passionerat utvecklade med inspiration från den italienska örtläkekonstens kunskaper, utvecklade med en unik blandning av ekoligiska ingredienser som hyllar den lyxiga italienska naturen.
Alla våra produkter har vegansk formula, vilket betyder: - ingen inblandning av djur i tillverkningen av produkten, biprodukt eller derivat - N.A.E.-produkterna är inte testade på djur.

BLI INSPIRERAD AV VÅR VÄRLD