HÅRVÅRD

The Italian way.

Våra hårvårdsserier förlitar sig på naturens skönhetshemligheter och italiensk örtläkekonst för att frigöra ditt hårs naturliga skönhet. Alla produkter är utvecklade med en unik blandning av ekologiska ingredienser med minst 97% av naturligt ursprung.

REPARERANDE

Riparazione reparerande hårvårdsserie är en hyllning till italiensk basilika och olivolja som är kända för sina vårdande och förskönande egenskaper. Svep in dig i den här härligt mjuka doften.Speciellt utformad för torrt hår.

RENGÖRANDE

Equilibrio rengörande hårvårdsserie för tankarna till en promenad längs med den italienska kusten där du känner havsbrisen svepa igenom håret. Njut av en upplyftande och örtinspirerad väldoft. Tillverkad med ekologisk mynta och ekologisk salvia. Speciellt utformad för fett hår.

UNIVERSALVÅRD

Segreto di Bellezza är en universalolja som innehåller all skönhetskraft från organisk olivolja, italienska kvinnors främsta skönhetshemlighet. Speciellt utformad för skönheten i ditt hår, kropp och hud.


UNIVERSALKRÄM

Segreto Di Belleza universalcreme innehåller alla skönhetsfrämjande egenskaper i ekologisk olivolja. Ger mjukhet, långvarig fuktbalans och skydd för hud och hårtoppar. Passar hela familjen (från tre års ålder).

läs mer

GET INSPIRED BY N.A.E. UNIVERSE