ALLA PRODUKTER

HUDVÅRD

UPPFRISKANDE


Freschezza är en uppfriskande kroppsvårdsserie som för tankarna till en promenad i en av Italiens lyxiga örtträdgårdar där du kan känna dessa uppfriskande dofter. En subtil blandning av ekologiska timjanblad och rosmarinextrakt.

FUKTGIVANDE 


Idratazione är en fuktgivande kroppsvårdsserie som ger en känsla av en avkopplande paus under ett fikonträd i den italienska solen. Fördjupa dig i denna skur av dofter, lika söta som sensuella. Tillverkad med ekologiska fikon och hibiskusextrakt.

LUGNANDE


Delicatezza är en lugnande kroppsvårdsserie som tar hand om hudens specifika behov samtidigt som den försiktigt tar hand om känslig hud. Förenar milt ekologiskt apelsinblomme- och aloe veraextrakt.

HÅRVÅRD

RENGÖRANDE


Equilibrio är en rengörande hårvårdsserie särskilt utformad för fett hår, som en promenad längs med den italienska kusten där du känner havsbrisen i håret. Njut av en upplyftande och örtinspirerad väldoft.

REPARERANDE


Riparazione är en reparerande hårvårdsserie särskilt utformad för torrt hår. Den är en hyllning till italiensk basilika och olivolja som är kända för sina vårdande och förskönande egenskaper. Svep in dig i den här härligt mjuka väldoften.

UNIVERSALVÅRD


Segreto Di Belezza hämtar sin skönhetskraft från ekologisk olivolja som ger mjukhet, långvarig fukt och skydd för huden och hårtopparna.


UNIVERSALKRÄM

Segreto Di Belleza universalcreme innehåller alla skönhetsfrämjande egenskaper i ekologisk olivolja. Ger mjukhet, långvarig fuktbalans och skydd för hud och hårtoppar. Passar hela familjen (från tre års ålder).

läs mer

MANIFEST

Våra ekologiskt certifierade produkter hyllar och uttryker Italiens lyxiga natur och skönhetsuttryck.
Alla våra produkter är COSMOS Organic certifierade av Ecocert Greenlife enligt COSMOS Standard: - minst 95% av ingredienserna är av naturligt ursprung, - minst 20% av den totala produkten odlas ekologiskt (10% för produkter som sköljs av).
Våra produkter är passionerat utvecklade med inspiration från den italienska örtläkekonstens kunskaper, utvecklade med en unik blandning av ekoligiska ingredienser som hyllar den lyxiga italienska naturen.
Alla våra produkter har vegansk formula, vilket betyder: - ingen inblandning av djur i tillverkningen av produkten, biprodukt eller derivat - N.A.E.-produkterna är inte testade på djur.

BLI INSPIRERAD AV VÅR VÄRLD